Julklapp

Den här julen spenderade jag hos brorsan i Västerås. När jag ringer och säger att jag är på väg så säger han att han inte har köpt någon julklapp åt mig, men tänker göra det ändå och ber MIG att köpa julklappen och få den inslagen. Kontentan: JAG vet vad brorsan har "köpt" till mig, men det blir en total överraskning för honom på julaftonen! Nåja, detta blev det i alla fall, det jag kallar för "pralinfat" från Village. Jag åkte hem på annandag jul och gick en snabbis på några affärer innan jag begav mig hemåt. På Akademibokghandeln var det rea på Åre Chokladfabriks julchoklad. Jag köpte två stycken strutar med Glöggtryffel och en med Pepparkakstryffel. Pris med ett fullt stämpelkort: 17 kronor. Helt okej, eller vad säger ni?


En dagens, tack!

Dagens vill ha: En månads ledighet, tack.
Dagens klädsel: Jeans och t-shirt.
Dagens smink: The whole kit, as usual.
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens saknad: Mayor Tom.
Dagens roligaste: Roligt? Nä, faktiskt inte nåt.
Dagens godis: Marsbar.
Dagens humör: Otroligt trött.
Dagens bästa: Konsum Ålidhem och deras halvapriset-varor.
Dagens låt: Kerli - Walking on Air.
Dagens lunch: Potatis- och palsternacksmos med grillad fläskfilé.
Dagens middag: Ingen än. Gröt om jag inte orkar göra något annat.
Dagens ord: Regionalpolitik.
Dagens Tv-tittande: TV4:s morgonnyheter.
Dagens läsning: Anders Östhol - Politisk integration och gränsöverskirdande regionbildning i Europa.
Dagens måste: Skriva C-uppsats, skriva C-uppsats, skriva C-uppsats.
Dagens dricka: Coca Cola Light, lättmjölk och vatten.
Dagens köp: Coca Cola Light, Marsbar.
Dagens träning: Promenad till skolan?

Jaaaaa!

Som alla kanske redan har förstått så är inredning det jag brinner för här i livet. Varje dag går jag in på ett antal inredningsbloggar och blir inspirerad. Husmusen har just nu en alldeles egen julkalender med fin-fina inredningspriser. Den 7 december låg en Lap Tray av Bosign i potten, så jag skrev ett litet rim som jag tyckte att jag skulle vinna på, och se, av alla 224 personer var med i tävlingen så vann JAG! Jippie! Vilken trevlig fredagspresent. Hoppas bara Kevin vinner Idol nu också ...


Bild: www.bosign.se/

Oh happy day

Oh happy day no 1
Sveriges godaste cider är utan tvekan Rekorderligs Julecider med smak av äpple och kanel. Jag köpte tio stycken. Förhoppningsvis räcker de ett tag in på nästa år.



Oh happy day no 2
Min nya mobiltelefon har kommit!! Min Sony Ericsson Z600, eller vad nu modellen heter, är köpt i Canada för omkring fyra år sedan och har helt enkelt börjat sjunga på sista versen. Den har blivit svår att ladda och efter att jag beställde en ny telefon protesterade den genom att skicka konstiga SMS och hänga sig när folk ringer. Svartsjuk telefon?? Den nya mobilen är även den en Sony Ericsson, modellen heter W890i, färgen heter mocca och jag hoppas att den fungerar lika bra som dess svartsjuka släkting har gjort under dessa år.


Bild: www.prispress.com

Oh happy day no 3
Jag har inhandlat inte mindre än sex stycken ljusstakar på Ica i dag. Ljuspunkten, som den heter, har tillkommit genom ett samarbete mellan Ica, Konstfack (med designern Kristin Karis) och Röda Korset. 30 kr utav de 79 kr per förpackning (med två stycken ljusstakar) går till Röda Korset, så nu har jag inte bara gjort min nya lägenhet en tjänst, utan även hjälpt människor i samma veva. Inte illa!


Bild: www.newsdesk.se/pressroom/rodakorset/image/view/ljuspunkt-11320

Och slutligen...
...ett läppbalsam med smak av Fanta och det oerhört suspekta namnet Lip Smacker.


RSS 2.0