Tröstpris

Jag har en lista med inredningsbloggar som jag brukar gå igenom varje dag (beroende ...), och vissa av dem har tävlingar ibland. Jag tävlade på Husmusens blogg, som hade en tävling med inredningsbutiken Frapp. Tyvärr så vann jag inte, men jag fick i alla fall ett paket Almaservetter från Klippan! Få se om de är kvar när jag kommer hem, eller om de har använts som hushållspapper av min kära pojkvän ...


+ design - inredning

Favoritdesign för mig handlar om inredning, inte kläder. Inte det att jag inte gillar fina kläder, utan jag hittar aldrig någonting jag vill ha. Det finns ju mycket snygga designerkläder, men då kostar det ju därefter också ... Men efter att ha gått och tittat på filmen Sex and the City för en vecka sen så blev jag så inspirerad av alla snygga (och svindyra!) kläder, så i går blev det ett oplanerat kjolköp. Färg och mönster! 36,95€ kostade den på Promod. Och här är resultatet.


Bild: www.promod.com

Jag har även inhandlat en kurs till mig själv, och det känns verkligen jätteroligt! Ja, inte någon sån där tråkig skolkurs. Nä, till hösten ska jag gå en silversmideskurs, och det ska verkligen bli jättespännande! Men nu ska jag försöka få något i magen och sen MÅSTE jag plugga! Muntlig tenta på lördag ... Ehhhh ...

Jag älskar Sundsvall ....

... för den 29 maj har Fabriksbutiken slagit upp portarna i Birsta! Det första jag kommer att göra måndagen den 30 juli, är garanterat att åka just dit! IKEA, Mio, Designtorget och nyöppnade Granit är några av inredningsbutikerna i Birsta, och nu har alltså även Fabriksbutiken öppnat. Det lutar åt att både en och annan pryl kommer att inhandlas där!

image37

image38
Bilder www.fabriksbutiken.com

Förra året blev det en dagstur till ett regnigt Haparandra för att besöka IKEA, och överlycklig fann jag även Fabriksbutiken! Jag blev så exalterad att jag tillslut inte visste vad jag skulle köpa. Jag kom dock hem med två stycken Rörstrand/Filippa K muggar i designen som heter Blomma, och en liten rökfärgad Iittala skål, design Alvar Aalto. Dessutom så passade jag på att köpa en julklapp (i juli ...), och det blev också en Alvar Aalto skål, fast i klart glas. Undra vad för fynd jag kommer att göra denna sommar!

image41image43
Bilder www.designonline.se och www.finnishdesignshop.com

RSS 2.0